| ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Ptsi Ağus. 17, 2009 12:33 pm | |
| ~AŞK MÜZİKALİ..*
BÖLÜM I : (1) Tanıtım & (2) İlk Tanışma
Edit : Fon Müziği "The Veronicas - Hook Me Up"
Alicé **
Tam bir feminist. Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Güzel. Bir O Kadar da Zeki . Sayısal Alanda Üstün Bir Zekası Vardır. Peşinden Koşan Çok Ama O Kalbinin Kapılarını Kapatan Bir Kız oLduğu İçin Hiçbirine Bakmaz. Kalbini neden Kapattığı da BiLinmemektedir. (iLerki böLümLerde Öğrenebilirsiniz xD) Sesi Harikadır. Aklınıza Gelen Bir Çok Enstrumanı Çalabilir. Yazdığı Şarkılar Çoktur. Ama Kendinde Bu Şarkıları Söyleme İsteği Yoktur xD Nedeni Bilinmez xD Yabancı Dili İyi oLduğu için Birçok Türde ve Dilde Şarkıya Elverişli Bir Yeteneği Vardır. Ailesine Ne Olduğu Bilinmez. Ama Bu Öğrenmeyeceğiz Anlamına Gelmez xD
Tom ..
Annesi Ve Babası Çok Küçükken Ayrılan Bu Gencin Babası Tekrar Evlenmiştir ve Babasıyla Yaşamaktadır. Herkes Onun Babasına Benzediğini SöyLese de KabuL Etmez. Tom Her Zaman Babasından Yakışıklı Olduğunu Söyler. Kız Konusunda Babasıyla Huyları Aynıdır. Ama Kızlar da Onları Rahat Bırakmazsa Onların Suçu Yoktur DeğiL mi ? xD Çok Zekidir. Hatta İsterse Sayısal Alanda Bile Çok Başarılı oLabiLir. Ama Müziği , Gülmeyi ve Dans Etmeyi Seçmiştir. O Aşka İnanmaz xD Ama Ne oLacağı Belli de oLmaz (= Sesi Muhteşemdir. Çok İyi Gitar , Bateri , Piyano ve Keman Çalar. Beatbox Özelliği BiLe Var xPxD Babası Müzisyen xD Böyle oLması NormaLdir Herhalde xD Fiziksel Özelliklerine gelince oLdukça Yapılı xD Boyu Uzun xD Kahverengi Saçları var. Ela Gözleri , Dümdüz Dişleri Vardır xD Basketbol oynadığı için Boyu oLdukça Uzun xD Hidayet Türkoğlu'ndan Kısa Ama Uzun xD
Seth ¨
Seth'in Annesi öLmüştür. Babasıyla Yaşamaktadır. Her Zaman Fakirliğin Acısını Çeken Seth'in hayatı hep TaLihsizLikLerle Doludur. O Kadar Yakışıklıdır ki onu Tarif Etmek Zordur. Uzun Boylu , Yapılı , Kumral Saçları , Dikkatli baktığınızda İçinde Kaybolabileceğiniz Kahverengi Gözleri Vardır. Sesi de Muhteşemdir. O Sesin MasumLuğuna Karşı Koymak İmkansızdır. Gülüşü Sımsıcacıktır. Açıkçası "Paranın Gözü Kör oLsun" deyişi tam onluktur. Sırf Parası oLmadığı İçin iLgi Görmeyen Seth'in kalbi kadar Kırılmış Bir Kalp Yoktur.
..Lilly~
"Okulun Popüler Kızı" deyişi ise tam bu kıza göre. Havalı , Güzel , Burnu Kaf Dağında Bir Kız. xD Yanında Şu Hep Filmlerde Gördüğümüz Gibi İki Tane Kız Daha Vardır. Onları Tanıtmaya Gerek Yok. İsimleri Nelly ve Kelly xD Şansa Bak -ly Ler Toplanmış xD Çünkü Bunlar Kuzen xD Aynı Okula Gidiyorlar xD Biraz da Fiziksel Özelliklerinden Bahsedelim (= Son derece Güzel. Masmavi Gözleri Var. Sapsarı Saçları var . Boyu da Uzun. Giyim Tarzı Muhteşem Fakat O Giyim Tarzını Elde Etmek İÇin ; bir İnsanın , Babasının Çek Defteriyle Gezmesi gerekiyor ;D xD Çok Da Güzel Sesi Vardır. Kendi Yazdığı Şarkılardan Çok Piyasadaki Şarkıları Seslendirir. Belki Biraz Değişir. Ya da Onu Bu Şekilde Severiz xD Her Ne kadar Zor Da oLsa xD
Stephenié
Stephenié'ye geLince Çok Zekidir. Ve Farkında olmasa da Çok Yeteneklidir . O Farkında DeğiL Ama Ben Farkındayım xP xD Stephenié'nin Güzelliği Dillere Destandır. =P Onu Çoğu Kız Kıskanır. Çünkü Çok Güzel Bir Yüzü Vardır. ( *.* ) Yüzü En Ufak Bir Utanç Anında Kızarır , Kiraz Gibi Dudakları ve Simsiyah Gözleri Vardır. Hele Kumral Renkteki Saçının Kahkülleri Gözünün Önüne Düşünce Tam Bir Prenses Gibi oLmaktadır. O Gülümsediğinde Bir Kuşun iLkbaharın gelişiyle Şakıdığında Duyduğunuz Zevk Kadar Etkilenirsiniz.
Kenny & Sammy İkizleri ^^~~^^
Bu İkizler Çok Sevimli ve İnsanı Her Durumda Güldürebilen İkizlerdir. Onlar Muhteşemler. Onlar Şarkı Söylemekten Çok Dans Ederler. Onlar için Öncelikli oLan Kızlardır. xD Bu İki Çapkının Tom'u geçeceğini Bile Düşünüyorum xD Neysee.. Sınıfın Zırtabozları Diyebiliriz Onlar İçin xD Dersi Kaynatacak Birileri oLmak Zorunda DeğiL mi ?? xD ( Bu bizim okulda ben oluyorum xD xD xD İnanması Zor xP Özellikle Sosyal Dersleri xD )
Öğretmenler , Müzikaller , Hayal Kırıklıkları , Aşık olanlar , Aşkından Pişman olanlar . . .
~~ TOM..
Tanrı'm İnanamıyorum..! Ben Lise Sona Geçtim ve Okul Değiştirdim..! 3 Aylık Yaz Tatili 3 dakikaymış gibi "Pofff !" diye geçti. Ne Dandik Hayat Ya.. California , Miami , Vice City'deki Malibu Kulübü hepsi Geçmişte Kaldı. Şimdi Bir Geçeceğim Sınıfa Herkes Ot Gibi Ders Çalışıyor oLacak. Ha - haaa ! Tam benLik ! SağoL Baba ! Annemle Kalsaydım Daha Kötüsü Olurdu. . Benimki de Saçmalık Sanki Babamın yanı Süper de ; Annemi Beğenmiyorum . SaçmaLığa GeL Ya xD -yanından bir çocuk geçer- . Tanrı'm Tipe Bakkkk ! Nereye Geldim Ben. Cehennem Galiba ! Yaaa Kahretsin ! Şimdi Defolup Gitmemek İçin Zor Duruyorum. Babam Küfür Edip Yollasa Boynuna Atlarımmmm xD Uffhh xS
Tom : ... Külüstür ! Baba : Söyle Son Model Mercedes'im (:
Hay Çakacağım Şimdi Suratına Bu Adamın Yaa !
Tom : Bana Küfür Et Baba ! Defol Git De yaa ! Hep Diyorsun Bugün Mutlu oLacağın Tuttu ! Heh Şimdi "Lise yatılıymış yeavrım ." dersen şaşırmam. Benden Ve masraflarımdan , eve getirdiğim Kızlardan Kurtulduğun İçin Sevindiğine Bahse Varım ! Baba : Siz gençler Adamı öLdürürsünüz. Vohahahah xD Ayh Çok Güldüm Hahaha xD. Siz Nasıl Yazıyorsunuz Msn'de ? ıhmm. Heh ! Zuhahaha ! xD xD xD Tom : Suratına Yumruğu Yediğinde de Böyle Güler Misin Çok Merak Ediyorum Külüstür ! "Şahin" Kılıklı ! Bundan Sonra Seni Doktora DeğiL Tornacıya Götüreceğim ! xD
Muhteşem gülüşümle pis pis sırıttım. Onun bozulduğunu görmenin ne kadar tatmin edici olduğunu tahmin edemezsiniz . .xD İşte Müdürün Odasına Geldiikk ! Oha ! Müdüre Bak ! Bodur Herif xD 1.40 Boyu Var (babamdan alıntı*)"zuhaha" xD O da ne ?! İlk kez düzgün Bir Tipleme Gördüm Burada. . Çocuğa Bakınnn.. Ne Kadar Yakışıklı ?!. Bunun Burada Ne İşi Varsa. O da benim gibi ZorLa Buradadır ;D Bahse Varım xD Zaten Ne B*k yemeye Burdayım Anlasam xD İşe yaramam ki Ben xD Bir Kere Sayısal Zekaya Sahip olup Verdiği 3+2'yi çözemeyen Bir Adamdan Ne Bekliyor Bu Babam oLucak Herif , Hiç Bilmiyorum ! xD
Müdür : Demek ki Şu Meşhur , Kızların Dilinden Düşmeyen "Tom" Sensin.. Ben Müdürün Salvador (= Tom : Memnun oLdum Hocam (= Öhöm ! Evet O Benim . xD Kızların Dilinden Düşmediğimi Söylediniz. O Kadar Popüler Miyim ? xD
Vohouuuvv ! Şimdiden Çok Fazla Arkadaşım oLacağa Benziyor xR xD
Müdür : Ahahah xD Babana Ne Kadar Da Benziyorsun (= Tom : Babama mı ?! Tanrı Korusun ! (: Müdür : A a ! xO Niyeki Tom'cuğum ? Baban Kadar Yakışıklısın İşte (= Huylarınız da Aynı. (: Tom : Yapmayın ! Bir Kere Ben Daha Yakışıklıyım Ondan xD Ayrıca Huylarım da Daha Düzgün =P xD
Huy Konusunda Aynısı oLabilirim xD Özellikle Kız Mevzusunda xD Ama Tip olarak 100000000 .. basarım ona ben be ! xD
Müdür : Ahahah xD İlginç Bir Bakış Açısı (= Tom : Hayır.. Hayır.. Doğru Bakış Açısı (: Müdür : (=
Komik Gelmedi mi Mr. Spak xD ..Haha !! Sizi Zorlayacağım Sanırım Hoca !..xD .. O Çocuğun Bana Baktığını Gördüm. O da Bana Baktı. Belki Arkadaş oLuruz .. Ihm.. Çıkışta Yakalamalıyım Onuu xD Hehhhee xD Güzel Kız Var Mıdır Acaba ?? xD
~~
Okula Yeni Gelen Bir Kız xD Son Dersin Ortasında Geldi xD Oha ! xD Ihm..Çok da Güzel. xD Bir Tek Benim Yanım Boş xD Süper ! (y) xD Geliyor Geliyor Geliyorrr Geldiii !! Yaşasınnn ! Hahaha ! xD .... Ufhh Bitsin Şu Ders Yaa.. =( ..10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 .. " Zırırırırınnngg" Bu Sesi Seviyorumm.. <3 Teneffüs ! (y) Eveeet. . KızLa Konuşabilirimmm ^^xD
Tom : Selam . . Ben Tom. Tanışabilir Miyiz ?(=
Muhteşem Bakışlarımla Ona Baktım. Bence Gayet Masum Görünüyordum.*.* xD Yani Öyle Tahmin Ediyorum xD . .Ve Bana Döndü. O Nasıl Bir Bakış ?! İnsanın Aklını Kaçırmasına Yeter !
Kız : Selam Tom (: Adım Alicé. Memnun oLdum (= Tom : "Adınız Kadar Güzelsiniz. ." diye klasik bir iLtifat yapmayacağım (: iLtifatların Hepsini Toplasam Size Yetmezler Herhalde. .
Yapmayın ! Yalan DeğiL.. GERÇEKTEN !. O Çok Güzel.. <33
Alicé : (: Çok Sevimli Bir İltifat Biçimiydi. Ama Her Güzel İltifata Kanan Tiplerden Değilim Tom (: Onun İçin Kasmana Gerek Yok. ;D Tom : Bu İltifatı kanacağınızı Düşünerek Yapmamıştım Bayan , Emin oLabilirsiniz (=
Dedim.. Ve Muhteşem Dudaklarını Aralayarak Gülümsedi. . Tanrı'm Bu Kızı Bana Mı Gönderdin.?! Çok Zarif Bir Biçimde Kalkıp " Sonra Görüşürüz (=" diyerek gitti. . Vohouuvvv ! Ayh Nasıl Birşey Bu Alicé Yaa <3 .. Bayan Süper Sevimli <33.. Neyse Artık Hep Beraberiz Sanırım (= xD .. Ben Sanki Bir Şeyi Unuttum Ya.. Ben Birşey Yapacaktım Sanki..
Ayh Güzel Olmadığını Farkındayım. İçimden Bir Ses "FF" Yaz Dediği İçin Koydum (= Birkaç Gün Sonra Silerim
En son qLamorou$ tarafından Paz Ağus. 30, 2009 1:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
* ToMzge * Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Ptsi Ağus. 17, 2009 12:57 pm | |
| kuuzuumm çok süperr olmuşş yanlız tom tiplemsinden nefret ettim . ukala kendini beğenmiş hıhh ben Seth i çok merak ediyorum =) =) | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Ptsi Ağus. 17, 2009 2:37 pm | |
| Küçük Emrah Seth xD Yeni BöLümü Koyarım xD Ama Şöyle Azıcık Okunsun xD | |
|
| |
Stargirl! Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Ptsi Ağus. 17, 2009 3:37 pm | |
| Okunuyo,okunuyo merak etme. Ben 2 kere okudum. Muhteşem olmuş Esin!! Gerçekten bayıldım! Hemen yenisini istiyorum.! | |
|
| |
Holroyd_chick Moderatör
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Ptsi Ağus. 17, 2009 3:52 pm | |
| ben beğendim baya güzel olmuş devamını isterimm | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Ptsi Ağus. 17, 2009 4:02 pm | |
| Teşekkürler Arkadaşlar ((: Yenisini Yarın Koyarım Sanırım ((: | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Salı Ağus. 18, 2009 4:28 pm | |
| BÖLÜM II : Onun Gibi Birini Arıyordum Sanırım (:
Edit : Fon Müziği "Chris Brown - With You"
Heyy.. Çocuğu Unuttumm ! Kahretsin . ! Koş Tom Koş ! Gerizekalı Tom ! .... Koşarken Kime Çarptım Tahmin Edemezsiniz ! O Çocuk ! Tanrı'm Bugün hep Güzel Şeyler oLuyor xD .. İnanamıyorum. ! xO AlicéLe Konuşuyorlar. Alicé beni paramparça edip ,içimi yakan Gülümsemesiyle güldü ve bir kahkaha patlattı .. x$ Rezil oLdum. Ama oLsun Ona Rezil Olsam da ÖnemLi DeğiL. . Çocuk Bana Bakarak Güldü. Ya Şimdi Benimle Konuşmazsa ?! Ufh ! Olsun Deneyeceğim xD
Tom : Selam (: Benim Adım Tom (: Tanışabilir Miyiz ? Çocuk : Tabiki. Adım Seth. Memnun oLdum Tom (= Tom : Ben de Memnun oLdum Seth (= Alicé : Siz de Tanıştınız Çok GüzeL oLdu Bu (= Gene O Süper Gülüşüyle Güldü. .Bembeyaz Dişleri Işıldadı Ve Gene Kalbim Parçalandı . .</3 Tom : Evet (: Seth : Kesinlikle (: Sen Çok İçtensin. Anlatılan Gibisin (= Tom : Teşekkürler (= Ben Çok Mu Popülerim ? xD Seth : Evet xD Kızlar Çok Bahsetti xD Popüler Sensin xD Tom : Aahahhah xD Havalandım xD Benim Gözdem İse Alicé .. Üzgünüm Bayanlar :ouuu: Seth : Havalanabilirsin (: Tom : Ah teşekkürler ! (= Alicé : Çok İyi Anlaştınız Ve Unutuldum Beyler ! =( Seni Unutmak Kolaymış Gibi Davranma Hayatım ! xD Seth & Tom : Seni Hiç Unutur Muyuz Alicé !? Ahahahaha xD Alicé : Yurttan Sesler Korosu Gibi Söylemenize Gerek Yoktu . Bir Tanenizin Söylemesinden Anlıyorum xD Kıt DeğiLim.. xD Ah Bebeğim Sen Hiç Kıt oLur Musun ? Benim Süper ZekaLı HayaLim xD IQ'sunun 176'dan fazla oLduğuna Eminim xD xD Tom : Ah Yapma B- Alicé.. Hiç Sana Kıt Muamelesi Yapar Mıyız ? Hıh Küstüm Valla ! xD Alicé : Ahhahahahaahh xD Süperdi. xD Yüz İfadene Bayıldım.. Çok tatLıydı xD (= Bunu Bana Mı Dedi ! Alicé Şuan Seni Sarılıp Öpmemek İçin Zor Duruyorum .. Bence Sen Kaç xD Tom : -kızardım- Ah Teşekkür Ederim Alicé (= Seth : Yeter Bu Kadar Muhabbet xD Tom : Pardon :$ Alicé : Konuşma Kısıtlaması mı Var Seth Bey ?! O Son Söylediği İle Uyumlu Olan Kusursuz Bakış da Nesiydi Öyle ?! Ah Tanrı'm Ölüyorum Galiba. xD Seth : Sana Serbest Alicé (= Ahahah xD Tom : Bana ? Seth : Ah Sana da Serbest xD Konuşun Doya Doya xD Ah İnanamıyorum xD Bu Seth Süper Ötesi Bir Çocuk xD Alicé Kadar Olmasın . xD İnsanları Tipinden Mi Anlıyorum Ne xD "Onun Gibi Birini Arıyordum Sanırım (:" İyi Bir Dost. (: Belki Benim İçin İyi Bir Yol Arkadaşı Bile Olabilir. (: .. Heyy..! Buraya Doğru Bir Kız Bakıyor. . Bu Da Kim ya ?
*** Berbat Olduğunu Farkındayım.. Bunu Beğenmezsiniz Tabi xD Onun İÇin Okumasanız da olur. (= | |
|
| |
* ToMzge * Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Salı Ağus. 18, 2009 4:50 pm | |
| ayy kuzum kötüü müü.. süper bayıldımmm =) devamını isterim ben bu çook az . ayrıca tom ' a bakan kız kim . aa meraklandırma kız beni yaz şunuu emeğine sağlık kuzum | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Salı Ağus. 18, 2009 5:12 pm | |
| 8 bölüm hazır zatü yavruu xD Ama Yavaş yavaş Koyacağım xD xD MerakLanın Azcık xD | |
|
| |
~ Tief Süper mod.
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Salı Ağus. 18, 2009 5:27 pm | |
| BayıLcam Harika bayıLdım(: <3 yaa bende merak ettim şimdi . Tom'a bakan kız kim..?( Ben . xP) Devamını koy çatLatma bizii(: | |
|
| |
Holroyd_chick Moderatör
| |
| |
Stargirl! Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Çarş. Ağus. 19, 2009 11:59 am | |
| Hıh süper yazıosun ama yeteniğinin farkında değilsin benim saf arkadaşım.. Devam et! Kim olduğunu çok merak ettim.. | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Perş. Ağus. 20, 2009 3:07 pm | |
| BÖLÜM III : Yeni Bir Aşka Ve Dostluğa Yelken Açıyorum Galiba . .(=
Edit : Fon Müziği "Alexander Rybak - Fairytale~"
~~STEPHENIE~~
O ÜçLü Ne Kadar Da Sevimli.. Yalnız Şu Artiz oLan Benim OnLara Baktığımı Gördü. .Görsün. Ama Utandım Yaa xD .. A O Çocuk da Kim Öyle..? Öyle Kumral Saçlar , Kahverengi Gözler.. Gülüşüyle O Kadar Masumki.. Çok Tatlı. . Niye Ona Bakınca İçim Bir Garip Oldu ki ? xS Saçmalama Steph ! Sadece Arkadaş Gözüyle Bak. Unutma ki Babanın Kulağına Giderse İyi oLmaz. ! Onlarla Tanışmalı mıyım ki ? .. Beni Kabul Ederler mi ? .. Ufh.. Denemeli miyim ? Yoksa Uzaktan Bakıp , Bu 3 Salakla Muhatap Mı Olmalıyım ?! Ah Süper Kuzenler ! Lilly Nelly Kelly .. They're So Silly xD Süper Şarkı xD Yeteneğim Yok Ama Uydurunca da Oturtuyorum xD xD Haydi Kızım .! Topla Kendini Steph ! Git Ve Tanış Onlarla. ! Dışlayacak Tiplere Benzemiyorlar.. Umarım Öyle oLur. Şu Siyah Gözlü , Kumral Saçlı , Artiz Çocuk Haricinde Çok İyiler. Sadece Ondan Çekiniyorum.. Ufhh.. Ama Yapabilirim.
Stephenié : Selam Arkadaşlar .. Ihm. Ben Stephenié . Tanışabilir Miyiz ? İnanamıyorum.. Döndü Bana Baktı.. Bakışlarının İçinde Kaybolsam Ve kimse Beni Arasa da Bulamasa. . Seth : Tabiki Stephenié . Bundan mutluluk Duyarız (= Benim Adım Seth. Bunlar da Tom Ve Alicé. (:
Dedi.. Ve Tutarak Elimi Nazikçe Öptü. . İrkildiğimi Hissettim. Ah bunun Ne Kadar Salakça oLduğunu Bir An önce Farkına Varırsam Süper oLur. . Ama Nedense Yapamıyorum. .x/ Seth. . Tom da Elimi Nazikçe Öptü. . Alicé İçten Bir Şekilde Sarılıp Gülümsedi.. O. . O çok güzeldi. Hele Yakından Ona Bayılmıştım. . Tom Çok Ama Çook Yakışıklıydı. . Bakışları Sinsi Ve Süzücüydü Ama Bir Kızı Tavlamak İçin Yaratılmış Bakışlardı. . Ve beklediğimden Sıcak Davrandı. Bu Çok Güzel Bir Adımdı (: Sanırım Beni Sevdiler (=
Stephenié : Çok Memnun Oldum Alicé , Tom ve S-Seth. (= İnanmıyorum ! Kahretsin . Onun Adını Söylerken İrkildim.. Ve Kekeledim.. Umarım Fark Etmemiştir.. x/ a. Bi' dakika. O Utandığım Esnada Bana Baktığını Fark Ettim.. Bana Gülümsedi.. Çok İçten Bir Şekilde. . Neden Bunu Bana Yaptı ?! Kendimi Berbat Hissediyorum. Her An Boynuna Atlayıp Ağlayabilirim..
Tom : Haydi Gidelim. Biraz Gezelim. Hem Birbirimizi Daha İyi Tanırız. (:
Hı ?! Bunu Söylerken Alicé ' e mi baktı !? Nasıl Bir bakıştı Öyle. Alicé Başka Bir tarafa Baktığı İçin Sorun Yok Tabi xD Ama. . Sanki "Özellikle de Seni Tanırım Tatlım !" Bakışıydı xD Sinsi Bir Bakış ..+D Ama Kızların Anlattığına Göre Babasına Çekmiş. Ve Aşık oLma İhtimali Çok Zayıf. Onun İÇin Eminim O Bakışların Altında Birşey Yatıyordur. Ama Alicé Lilly Kadar Salak DeğiL. O Bakışları Yemez. Çok Zeki Bir Kıza Benziyor. Onu Çok Sevdim Sanırım. Sevilmeyecek Gibi Değil ki.. "Yeni Bir Aşka ve Yeni Bir Dostluğa Yelken Açıyorum Galiba.."(= ... Bir Dakika .. Şu Bakan O mu ?! Hey Hey Heyy.. Şaka oLsun Bu Lütfen.. Şuan Buna Hazır DeğiLim. Lütfen GeLmeee..! | |
|
| |
* ToMzge * Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Perş. Ağus. 20, 2009 4:06 pm | |
| ahh be kuzumm sende bu yetenek bende olsaaa ... koyy işte şunu yaa azcıcık koumuş zatne sinir oldumm süpersin tatlım devam ett | |
|
| |
~ Tief Süper mod.
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Perş. Ağus. 20, 2009 10:03 pm | |
| Harikasın Esin .(: Okudukça daha fazLa heycanLanıyorum..! 4.böLümü bekLiyorumm . | |
|
| |
Stargirl! Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Cuma Ağus. 21, 2009 1:51 pm | |
| Merak ediyorum çatlama koy artık:) | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Cuma Ağus. 21, 2009 2:05 pm | |
| İyi Ya Tamam xD Alın Size Bölümmm xD BÖLÜM IV : Utanmak & Mutlu olmak & Atak Yapmak !
Edit : Fon Müziği "Taylor Swift - Chanqé"
*Ne Yazıkki İstediği Gibi Olmadı Ve Sinsi Ama Bir O kadar Da Derin Bakışlarıyla Lilly Geldi. 2 Yandaş Kuzeniyle Beraber. ((=
Lilly : Selam Gençlik ! Sana Ayrıca Selam Sevimli Şey ..(;
Dedi.. Ve Tom'un yanağından bir makas Aldı. Ve Onun Yanağına Bir Öpücük Kondurdu. Ve O Sinsi Bakışlarıyla Alicé'i ve beni Süzdü. Ah Her Erkeğin Yaptığı Gibi .. Tom GüLümsedi. Hoşuna Gitmiştir Eminim ! Ama Sanki Kasıntı Bir Gülüştü. Sanki Zorla Gülüyordu.. Umarım Öyledir. Onu Kaybetmek İstemeyiz DeğiL Mi Steph ?! Kafamı O'na Çevirdim.. Bakışlarını Görüp Bir Kaç Saniyeliğine de olsa Dünyadan Kopmak İstedim.. Ah kalbim acıyor Galiba.. . O .. O Lilly'e Bakıyor. Onu Muhteşem Gözleriyle Süzüyor. . Ve Ağzının Kenarına Sevimli ve Utangaç Bir Gülümseme Yerleştiriyordu. Bu Gerçek oLmasın . N'oLur Yalvarırım Sana Seth.. Bakma Ona. Ona Gülümseme.. O Muhteşem Gözlerinde Onun Kaybolmasına İzin Verme.. O Kaybolacak Olan Ben Olayım.. N'olur.. Yeni Bir Aşka Yelken Açıyorum Derken ; Beni Yeniden Yalnızlığa Mahküm Etme Seth . . . Sana İhtiyacım Var. . Hem de Çok. Bakışlarının İÇinin Bana Baktığında Gülümseyişinin Kalbimi Parçalamasına İzin Vereceğim .. Yeter ki Bana Bak. Kahretsin Gözümden Yaş Geldi. . İnanamıyorum Bunu Seth Gördü.. Napacağım Şimdi ?! Tanrı'm Bana Yardım Et..
Seth : İyi Misin Stephenié ?
Dedii.. Ve Bakışlarıyla Bütün Suratımı Süzdü. . Elini Kaldırdı.. Ve O Pamuk Gibi Eliyle Gözümdeki Yaşları Sildi. . Bu O Kadar İyi GeLdi Ki.. Ama Bu Çok Uzun Sürmedi. Çünkü..
Lilly : Birşeyi Yoktur. Kötüye Birşey Olmaz. ;D Ayh Tanrı'm. Bu Ezik De Ona Yardım Ediyor .. Uf.. Gitmeliyim Burdan Ortam Kastı . İsimlerinizi Öğrenip Gitsem İyi Olur. Alicé : Ah Benim Adım A-.. Lilly : Seni Öğrenmem Şart DeğiL Bücür . ;D
Seth'e İyi Olduğumu İşaret Edip , Parçalayıcı Bakışlarından Kurtuldum. . Öyle Bir Saygısızlık Karşısında Alicé'in ona Sadece Gülümseyerek Bakması Çok Sinir Bozucu. Geçirseydi Suratına Bir Tane. Lilly "Ezik" Diye Seth'i tabir Ettiğinde Seth'in Yüzü Acıyla Dolmuştu. O Anı Gördükten Sonra İyice Fenalaştım. Tom Kendisini Lilly'e Tanıştırdı. Lilly "Bu Kadar Yeter." Dedi Ve Küstahca Gülümseyerek İki Aptal Kuzeniyle Beraber Gitti. Sonra Herkes "Görüşmek Üzere." Diyerek Oradan Ayrıldı.
*** Akşam Eve Gittiğimde. Yemek Yemeden Yatağıma Uzandım. . Tavana Ağlayarak En Az 3 Saat Baktım. Gözümden Gelen Yaşların Hepsinde Onun Bakışları . . Onun Kokusu Vardı. Tanrı'm Aşık Mı Oldum Ben ?! Hayır Olmadım. Ama Neden Onu Düşünüp Ağlıyorum ! .. Bunu paylaşabileceğim İki İnsan Var.. Yarın Beni Anlıcak oLan O Tek KişiLerle Umarım yarın Konuşabilirim. Şimdi Uyumalıyım. Okula Moron Gibi Gidemem DeğiL mi ? (= İyi Geceler Yıldızlar. . Tatlı Rüyalar . . ve Seth. <3
*** Gene Berbattı He ? xD | |
|
| |
~ Tief Süper mod.
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Cuma Ağus. 21, 2009 2:32 pm | |
| Hayır . Gene harikaydı(: Lilly'ye uyuz oLdum . Harikasın Esin devam et .(: | |
|
| |
Stargirl! Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Cuma Ağus. 21, 2009 2:39 pm | |
| Çok eğlenceliydi. Sinir olurum Lily gibilere ya.. Neyse yeni bölüm isteriz.xD
En son Stargirl! tarafından Perş. Ağus. 27, 2009 7:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: C.tesi Ağus. 22, 2009 11:34 pm | |
| Evo Ti Yeni BöLüm xD BÖLÜM V : Morarmış Bakışlar xD , Salak Bir Hizmetçi x@ ~~STEPHENIE~~
Edit : Fon Müziği "Hilary Duff - Wake Up"
Ay Tanrı'm ! Şu Tipe Bakın. Gözlerim Kum Torbasına Dönmüş. Sanırım Gece Ağlarken de Yastığı Isırmışım . Ne Kadar Sert Isırdıysam da Farkında DeğiLdim. Kafamda Tüyler Var. xD Çok Sevimli Ama Komik Duruyorlar xD Ah Sanırım Okula Güneş Gözlüğüyle Gitmem Gerekecek. .! Uf Yaa .. Ya da Anneme Hastayım Deyip Gitmesem mi ? xD Off Off .. Adım Sesleri Geliyor Kulağıma.. Yaklaşıyor.. Annem !
Anne : Steph İyi Misin Bebeğim ? Yaklaşık 10 dakikadır Banyodasın da . . Stephenié : İyiyim Anneciğim (= Geleceğim Birazdan . Anne : Tamam TatLım (=
Uff.. Ucuz Atlattım. İçeri Girmek Gibi Bir Ricada Bulunmadı xD Ihm.. Güneş Gözlüğümü Takıp İnsem.. "Ne Oldu?" Deyip Çıkarttıracaklar. Uff.. N'apacağım Ya ? "Gözlerim Şişmiş." Der Hallederim Sanırım xD Kızmazlar .. Ama Niye Uyumadığımın Hesabını Soracaklarına İddiaya Varım.! Uykum Yoktu Diye Aptal Ve Klasik bir Yalan Uydururum xD Hım.. Asıl Okulda Ne Yapacağım Derste Mecbur Çıkaracağım. Seth Beni Öyle Görecek. Ya Diğerleri Gibi Gülerse. Ama O Farklı . O Gülmez. Ah Geç Kalacağım.. Süper ! Annem Sesleniyor. Ufh Çıkmaya Utanıyorum..
Anne : Hayatım .. Hadi. Servis Gelecek Birazdan ! Stephenié : Tamam Anne Geldim..
~~ Edit : Fon Müziği "PCD - I Don't Need A Man"
ALiCé **
Ahh ! Boynum Tutulmuş Süper. Ne Yani Şimdi Boynumda Bezle mi Gideceğim. Ah Kahretsin ! Çok Ağrıyor... ! Katia Lazım Olduğunda Yoksun. Lazım Olmadığında Dibimde Oturuyorsun ! Halam Hayatımda Hiç Düzgün Birini Yanıma Yardımcı Diye Yollamamıştır. Zaten Bir Tek Halam Var. Başka Kimsem Yok. O da Ne Yaptığından Bir Haber. Bu Gerizekalıyı Yolladı Ve O Gerizekalı Eminim Ayı Gibi Uyuyordur !
Alicé : Ahhhhh !! Katiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Katia : Efendim ?
Bir İnsan Bu Kadar Mal Olabilir !
Alicé : Hiiiç ! Hala Efendim ? Diyorsun yaa ! Gelsene Buraya ! Katia : Geldimm.. Bir Dakika Telefonla Konuşuyorum. . . " Ya Sevgilim Dönemem. Alicé Hanımın , Halası Öyle Dedi. Tatil Gibi Bir Şeyim Olursa Dönerim Söz Veriyorum. Alicé Hanım Çağrıyor. Seni Çok Öpüyorum. . Je'taime <33.. Ya Öyle Demee.. . .
Bu Kızın Beyninde Tümör Çıkarsa Şaşırmam ..! Tanrı'm Bunu Bana Sayıyla mı Verdin ..?!
Alicé : Daha Ne Kadar Konuşmayı Düşünüyorsun Katiaaaa ?! Boynum Tutulmuş Dua Et. Yoksa Seni Şimdi Gebertmiştim. ! Katia : Acil Kapamam Gerek Aşkım. Alicé Hanımın Boynu Tutulmuş.. Seni Çok Seviyorum .. Herşeyimsin. <3 Bay Bay.. Geldim Alicé Hanım (= Alicé : Defol ! Kıvranıyorum Acıdan. Sevgiline Telefonu Kapatmıyorsun ! Sen Ne İçin Burdasın Tanrı Aşkına !? Sen Benden Sorumlusun ! Evin Erkek Arkadaşını Aramanı Sağlayacak Dış Hatlarından Değil ! Cinlerim Tepemdeee ! Soldan Sağdan Çift Taraflı Geliyorlar Ya.. ! Ah Kalkmama Yardım Et , Gözü Kör Gerizekalı Aşık !
Kalkmama Yardım Etti. Suratı Kıpkırmızıydı. Hah ! Onu Yediği Halttan Önce Düşünecekti. Tınımda DeğiL ÜzüLmesi. Sabahın Köründe O Boyfirendiyle Konuşsun Ben Burda Felç Gibi Kıpırdayamayayım Öyle mi ?! Çok Şey İstiyor Bu Kız ! Halama Söyleyeceğim . Ne Bir Salak Kıza Ne De bir Erkeğe İhtiyacım Var !
** Edit : Fon Müziği "Taylor Swift - I'm Only Me When I'm With You"
Okula Gitmek İçin Servise Bindiğimde Stephenié'yi Gördüm. Gözünde Güneş Gözlüğü , Kontes Gibi Oturuyor. Gene Çok Güzel.. Ah Ah.. Onun Gibi Olabilsem Keşke.. Bütün Erkekler Centilmence Yer Verdi. Hepsine Tek Tek Gülümsedim. Ama Birşey Olduğunu Sandı Salaklar.. Ah ! Ben Nerede Yaşıyorum Ya xD xD Beni Baştan Aşağı Süzmelerinden Nefret Ediyorum ! Salaklar Ordusu. Görmemişler Cenneti !
Alicé : Günaydın Steph ! (= Staphenié : Günaydın Alicéciğim (: Alicé : Hiç Görmedin Birşey Mi Oldu ? Birşeye Bozuksun Sankim =( Stephenié : Yok Tatlım (= Gece Uyuyamadım. Uykum Yoktu da. Gözlerim Şişti. Ve Şimdi de Uykuya Dalmıştım. Sen Seslenince Uyandım. (= Kusura Bakma Canım (= Alicé : Ihm..Şey.. Asıl Ben Üzgünüm Uyandırmak İstemezdim. Gözlüğün Olduğu İçin Farketmedim. Çok özür Dilerim . Beni Affet Lütfen ufh Ne Kadar Salağım Ya. ! Ya Gerçekten üzgünüm Ben Böyle Olmasını isteme- Stephenié : Alicéciğim Sakin (= Zaten Okula Kadar Geldik Elbet Uyanacaktım DeğiL mi Tatlım (= Üzme Kendini (= Haydi Artık Kalk da İnelim Bahçeye xD Alicé : Ah Üzgünüm ! Farkında DeğiLim. Sen Beni Benden Alıyorsun (= Seni İzlemek Çok Zevkli xD Stephenié : Ah Teşekkürler Canım (=
Ay Ne kadar da tatLı Bir Kız yaa *.* Uf Gene Konuşunca Susamayacağım xD En İyisi Şimdiden Susmak xD Sınıfta Konuşurum.xD
*** Gene Berbat Bir BöLümmm xD xD xD | |
|
| |
~ Tief Süper mod.
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Paz Ağus. 23, 2009 10:15 pm | |
| Çok hoşuma gitti .(: Katia ne sinir bişey . xD Ben Tom'u özLedim . xP Harikaydı . <3 6. böLümü bekLiyorum Esocan . (: | |
|
| |
Stargirl! Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Salı Ağus. 25, 2009 8:31 am | |
| Süperdi.. Yeni bölüm istiyooruuum! | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Çarş. Ağus. 26, 2009 12:57 pm | |
| Bölüm VI : Öl Geber Kop Git ! xD
AliCé**
Ve Sıra Arkadaşım da Teşrif Ettii (= İyi Güleriz Biraz xD Vohouuvvv !! O Da Güneş Gözlüğü Takmış Hem de Gerçek RayBan xD O Da Güzel.. Yakışır xD Simsiyah Süper Gözlükler xD Halam Olucak Kadın Salak Hizmetçi Yollayacağına Bana Da Bir RayBan Yollasa Daha İyi Olur xD
Tom : Günaydın Pre-Alicé (=
Pre-Alicé Mi ?! Ne Demek İstedi Bu Şimdi ? Bana Püre Mi Diyor Bu Ya ? Anlamadım xD
Alicé : Günaydın Pil-Tom (: Tom : Pil-Tom mu ? xS Alicé : Evet xD Sen Bana Püre Alicé Dedin xD Ben de Sana Pilav Tom Diyeceğim xD Tom : Ahahahahah ! Süper ! xD Bayıldım Desem yeridir. xD Püre Ha ?! xD Püre Ve Pilav xD Yanına Tavuk xD Tam Türk İŞi Bir Menü Oldu xD Alicé : Hahaha ! Amerikan Menüsü nasıL Oluyormuş Bakalım ? xD Tom : Obama'yla Bush'u Yanyana Getiriyosun xD Yanına İmam Koyup Bayıltıyosun xD İmamash Bayıldı oluyo xD Ona da Türk Usülü Diyanet Vakfı ya da Bakanlığı neyse Ondan Onaylı Amerikan Menüsü Menüsü Diyosun xD Amerika'da Çok yeniyo xP xD [İmam'n İm'i xD Obama'nın Ama'sı xD Bush'n -sh'u xD = İmamash xD] Alicé : Ahahaha ! xD Ayh Yeter Çok Güldüm..! xD Tom : Gülmene Çok Sevindim. Sana En Çok Yakışan Duygu İfadesi Gülmek (=
Utandım Galiba .. :$ xD Bu Çocuk Neden Bana Kırmızı Bir Gülmüşüm Gibi Bakıyor Ya xD Kendimi garip Hissettim xD Yoksaa.. Yok Daha NeLer zuhaha xD
Alicé : Hahah ! Gene Bir İltifat He ? Teşekkürler (= Tom : Korkma Senin Her İltifata Kanmayacağını Biliyorum ;D Alicé : Ah Çok Büyük Kibarlık ! (= | |
|
| |
qLamorou$ Çevirmen
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Çarş. Ağus. 26, 2009 1:01 pm | |
| ** Karakter Yetmediği İçin İki Parça Yaptım Kusura Bakmayın ((:
Ve Öğretmenimiz Geldi. Dersimiz Müzik (= Tom'a , Çok İyi Şarkı Söylediğini ; Tahmin Ettiğini Söyledi. Ve bir Şarkı Rica Etti. Ah Tom Bugün Çalışması Gerektiği İçin Gitarını da Getirmiş .. Müzik Odasında Her Türlü Enstruman Olduğu İçin Gerek Yokmuş Aslında. Ama O Müzik Dersi İçin Getirmemiş. Onun İçin Getirmesi Onun Adına İyi Olmuş . Tom İlk Başta Diretti Fakat Sınıfın Lor Peyniri Kızları , Söylemesi İçin Tezahürat Yapıp Sıralara Vurdular. Ah Tom'un Bunun Karşısında Yılıp , Hepsiyle İlişki Yaşayacağını Sandı Galiba Süper Zekalar. xD Sonunda Tom Söyleyeceğini Söyledi. Çıktı Sahneye. Kendi yazdığı Ve bestelediği Bir Şarkıya Başlamak Üzere Hazırlık Amacıyla Gitarının Tellerine Bir Kez Hafifçe Vurdu. Ve Akustik Tatındaki Gitar Sesiyle beraber Söylemeye Başladı.
Fon Müziği : "The Academy Is - About A Girl"
"..I'm Not In Love. This's Not My Heart. But I Wrote This Song About A Girl.
I'm Not In Love . This's Not Your Song. And I Wrote This Song For A Another Girl. ."
Bu Şarkıya Bittim. Harika Ötesiydi. Ellerim Patlayıncaya Kadar Alkışladığımı Bile Farkına Varamayacak Derecede Beğendim. Hasta Oldumm..Yanıma Geldi. Oturdu. Gitarını Kılıfına Geçirdi Ve Bana Döndü. Gülümsedi. Yüzünde Utangaçlık Vardı.
Tom : Ah .. Nasıl ? Beğendin mi ? x$ Alicé : Dalga Mı Geçiyorsun ?! Beğenilmeyecek Gibi DeğiLdi. Bu Şarkıyı Cidden Sen Mi yazdın ? Tom : -yüzünde daha büyük bir utangaçlıkla- Evet (: Çok Teşekkür Ederim Alicé .. Pardon Püre Alicé (=
Kahkaha Atmamak İçin Dudağını Isırıyordu xD
Alicé : Birşey DeğiL Tom . (= Pardon Pilav Tom xD
İkimiz de Birden Kahkayı Bastık. Hoca Neye Uğradığını Şaşırdı xD Çok Komikti xD Herkes Bize Bakıyordu . Biz İse Deli Gibi Kendi Çapımızda Kopuyorduk. xD Hoca Da Gülmeye Başladı. Neye Güldüğünü Anlamadım. Hoca Ne Olduğunu Sordu xD Herşeyi Anlattım. Herkes Kahkahalara Boğuldu . xD Böylelikle Dersi de Kaynattım. Hahahah xD | |
|
| |
Stargirl! Admin
| Konu: Geri: ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: Çarş. Ağus. 26, 2009 1:16 pm | |
| Lor peyniri kızları. Yine,yine,yine SÜPERDİ!! Devamını isterim. | |
|
| |
| ~AŞK MÜZİKALİ..* ((: BöLüm 9 GeLdi ((: | |
|