The Ting Tings
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Ting Tings

The Ting Tings röportajlar , şarkı sözeri , son haberler Katie ve Jules hakkında her şey burada... The TingTings fan türkiye

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

sitemize rakip site çıktı!!!!

4 posters
YazarMesaj
elif
Admin
Admin
elif

sitemize rakip site çıktı!!!! Empty
MesajKonu: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 7:58 pm

sitemize rakip site çıktı hem de kendilerine ''türkiyede ilk '' diyorlar . oysaki biziz . o sitenin sitemizi geçmesine izin vermeyelim. yeni konular ekleyelim ve üyeler alalım . bu kadar emeğimizin boşuna gitmesini istemiyorsak sitemiz için çalışalım.....
* ToMzge *
Admin
Admin
* ToMzge *

MesajKonu: Geri: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 8:07 pm

vede ayrıca bunu okuyorsa o sitenin görevlisi lütfen ilk kelmesini silin site açılışınız 02.06 bizim ise mart ayındna beri.. lütfen haklarımız yemeyin ..
Stargirl!
Admin
Admin
Stargirl!

MesajKonu: Geri: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 2:10 pm

Geizekalılar diyorum başka bişey demiyorum!
* ToMzge *
Admin
Admin
* ToMzge *

MesajKonu: Geri: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 2:12 pm

de güzelim ded e ilk keliemsini neye dayanarak yazmışlarhiçç bilmiyorum .. !
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 3:53 pm

o sitenin adminiyim ama o yazıyı kaldırmıycam çünkü ona kalırsa birçok hsm fan sitesi var ama hepsinde ilk ve tek yazıo Wink ayrıca buranın adminleri niçin rekabet istiyor ki , TTT seviyoruz bence bu sevgiyi rekabete dönüştürmeye gerek yok ikiside ttt fanı ama ben rekabet içinde değilim Wink sizden anlayış bekliyorum
* ToMzge *
Admin
Admin
* ToMzge *

MesajKonu: Geri: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 4:01 pm

tmm canım çok hoş düşünüyosun tabikde the ting tings fanıyız ama ilk yazman yani pek hoş karşılamadım o kadar emek harcadığım ... o yüzden hafifiten bi uyarmak istedik burda boru dğeliz yani.. Smile
AngelKatie
Moderatör
Moderatör
AngelKatie

MesajKonu: Geri: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 8:21 pm

ben o siteye baktım biraz... hiç bişey yok.. the ting tings le ilgili nerdeyse hiç bişey vermemiş.. :/
Stargirl!
Admin
Admin
Stargirl!

MesajKonu: Geri: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 9:25 pm

Evet angelkatie'ye katılıyorum.
Biz bir çok çeviri yaptık.
Onlarda sadece resim,muhabbet falan var:D
Stargirl!
Admin
Admin
Stargirl!

MesajKonu: Geri: sitemize rakip site çıktı!!!!   sitemize rakip site çıktı!!!! Icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 4:30 pm

Arkadaşlar bu konu çözüldü..
Evet bize rakipler.
Ama görüldüğü üzere üyeleri çok az.
Ve her zaman biz TTT ile ilgili haberleri sık sık güncelliyoruz.
Bu yüzden bu konu gereksiz(:
Kilit+Çöp

sitemize rakip site çıktı!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» site resimleri